tisdag 10 mars 2009

Nu orkar jag snart inte mer...

Jag hade nog hoppats på ett positivt besök, med något roligt besked från läkaren idag. Men han var positiv. Han kände lite och så, och sen berättade, och ritade han lite mer vad ganglion är. Så nu vet jag det helt säkert. Vi frågade även om han trodde att det var något annat än ganglion som gjorde att det gjorde ont. Men det trodde han inte.

Det är tydligen många som vill göra operation, men de flesta har inte ont, utan tycker inte att det är snyggt med en utbuckling (för de som nu har det).

Men eftersom mina inte syns, så förklarade han även, att det kan vara svårt att operera. Men om det skulle hända, skulle jag göra det på SÖS enligt han. Hur nonchalanta de än var mot oss förra gången, så är det tydligen de som är bäst på det. Så nu börjar nedräkningen till den tjugosjunde mars.

Är det långt kvar?

2 kommentarer:

  1. Hej! Tack för titten! Roligt att du gillade bilderna. Karnvevalen är rolig! Ser att du gillar basket. Själv spelade jag basket för många, många år sedan och var hängivet fan till Alvik! Jag å några kompisar var så hängivna så vi fick åka med spelarbussen när dom hade bortamatcher! En rolig tid med många roliga minnen. Jag skall läsa din blogg ordentligt! Kram å GO på dig!

    SvaraRadera
  2. Följde din länk... Livet tar snabba vändningar ibland - vilken lycka ändå att du ändå kan skriva - och som du skriver! Vår äldste son är bra nog precis ett år yngre än dig, men eftersom han har ett begåvningshandikapp är det helt ofattbart för mig att någon i hans ålder kan skriva, redigera bilder och ha den insikt som du har. Jag är imponerad!! Kommer att hänga med och hoppas att allt går så bra det bara kan för dig!!

    SvaraRadera