onsdag 4 mars 2009

Kan det vara trevligt? Tydligen

Innan vi åkte till sjukhuset för att kolla ögonen, så skojade vi om att de bara skulle kolla synen. Vilket jag redan gjort sisådär 10 gånger. Självklart gjorde de det. Men mer än så.


Vi skulle vart där halv tio, vi anmälde oss och satte oss och väntade, först klockan tio fick vi komma in. Men så är det nästan alltid. Tillbaka till ämnet. Vi gick in, hon kollade synen, kollade med nån lampa. Sedan droppade hon in puppilvidgande droppar (som gör puppilerna större), och sen fick vi vänta tjugo minuter på att de skulle bli större. Då passade vi på att gå ner till den avdelningen på Sasscha där jag alltid var förut. När de trodde det var reumatism vill säga. Så ditt gick vi, och kollade med sköteskorna om jag skulle till neurologen på fredag, (vi fick en kallelse förra veckan) men eftersom vi var på ögonmottagningen idag, så skulle vi inte dit på fredag. Men det visste vi inte så vi skulle komma tillbaka till sköteskorna och kolla med de när vi var klara hos ögonläkaren.

Så kom vi tillbaka, hon kollade, och jag hade oturen att de just nu installerar de nya kamerorna, så de kunde inte ta kort idag. men som tur var, hade de någon annan maskin som man ändå kunde fota med på något sätt. Sne åkte vi hem, jag hann inte till skolan, så jag åkte hem.

Det var inget onödigt besök. Det var riktigt trevligt faktiskt.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar